En liten prinsessa

Först av allt - är detta sant?!

Idag kom det en liten prinsessa till världen och jag åkte iväg från jobbet och köpte en liten prinsesstårta dagen till ära. På rasten så åt vi den (och jag tog med resterna hem som nu är uppätna) och firade nedkomsten.


8 mm

Testade en ny app när jag var ute och gick ikväll (lör) med Sabina och Heffa.
Jag gillar appen som ger filmen är super 8 känsla. Men skärpan däremot var ju inte den bästa.


Misslyckande

Först 70 dagar och sedan 60 dagar. Bägge blev misslyckande. Dels på grund av att jag glömde bort, sen struntade i det och sen blev sjuk. Men jag vill ju. Kan inte hålla på att sitta vid datorn hela dagarna när det är skönt att träna och röra på sig. Och så är det de där med godiset, jag äter alldeles för mycket sånt. Det är både dyrt och onyttigt.

Men med start igår så ska jag börja gå promenad och jag ska försöka göra det varje dag vare sig det blir en stund, långpromenader eller bara en promenad till jobbet. Frisk luft ska jag få helt enkelt! Och så ska jag börja gå till gymmet i mitten/slutet av veckan också.

Jag ska inte ha ett fast schema när jag ska träna (förutom varannan vecka då ja kan gå på en del pass) för det får inte bli ett måste för då går allt åt skogen. Så det är min plan.

Och godis får bara ätas på helgerna (fre-sön) för ja, annars äter jag varje dag som det godismonster jag är.

Önska mig gärna lycka till, det lär behövas.

Alltså jag vet inte riktigt.

Jag fullkomligt avgudar Jason Bourne filmerna (måste läsa böckerna) så jag vet inte riktigt vad jag tycker när det gäller att "dom" väcker liv i historien igen. I augusti i år så kommer det nämligen en till film, den här gången utan Matt Damon.

Filmen heter The Bourne Legacy och kommer att handla om Aaron Cross (spelas av Jeremy Renner). Han är liksom Bourne en amerikansk soldat. Har ni sett någon av Jason Bourne filmerna så vet ni vad jag menar...

Jag hoppas att jag kommer att tycka om filmen men jag är lite tveksam om den kommer att leva upp till de föregående 3 filmerna, speciellt nu när inte Matt Damon är med.

Jag får vänta tills augusti helt enkelt.


Självporträtt

Jag saknar mitt långa hår. Väx hår, väx!
New York

Häromdag rotade jag runt bland bilderna jag tog i New York och hittade den här som jag tog med kompaktkameran från en balkong på hotellet vi bodde på. Bilden var brusig och ful från början och redigeringen gjorde ju inte helheten bättre men jag gillar den. Och därför får ni också se den.


Matveckan del 3

Igår försökte jag mig på att göra hemmagjord pizza från grunden.
Kan ju inte påstå att det blev bra precis. Två tuggor och så slängde jag skiten. Totalt misslyckat!


Once more with feeling


Matveckan del 2

På grund av problem med internet och sjukdom så uppdaterade jag inte vad jag tillagade i tisdags. Men nu fungerar internet och jag är tillräckligt frisk för att orka ta tag i det hela så att säga.

I tisdags testade jag alltså att göra färsbiffar med fetaost (kryddor och 1 ägg). Till det blev det gurka, röd lök, bulgur och en klick creme fraishe för att jag trodde att det skulle bli lite torrt att äta. Men det blev tvärtom, biffarna blev väldigt saftiga och det är definitivt en rätt jag kommer att göra igen.


Jag mår skit

Varning för kanske lite äckligt innehåll


Blev förkyld igår men gick och jobbade för så farligt var det ju inte. Lite jobbigt att andas och fullt med äckligt snor i näsan. Men det gick liksom.
Slutade 23:50 och åkte hem. Låg i sängen 00:19 och somnade på stört och tänkte att det går nog att jobba imorgon med (vilket behövs för en har slutat + att det är många som är sjuka. Var vi lite folk innan så är vi ännu mindre nu liksom).

Men man ska inte tänka positivt om allt kan vändas och bli negativt.
03:25 vaknade jag inatt och visste inte riktigt var jag var. Feber var nog en faktor. Låg och snurrade en stund men gick sedan upp för att gå på toa, ta en ipren (lyckades tydligen twittra också (?)) och gick och lade mig igen.

Idag vaknade jag upp (tur det för annars vore jag ju död...). Totalt täppt i ena näsborren och forsande snor i den andra. Onda lungor och djupa andetag. Great, inget jobb idag med andra ord.
Började nysa som en riktig fontän och lungorna skrek i protest. Bacillerna flög ut både genom näsa och mun. Snor som fortsätter att forsa och en näsa som svider.

Livet som förkyld kunde inte vara mer glamoröst!

RSS 2.0