Nu släcker jag ner - Earth hour


Ved

Idag har jag lämnat två kepsar till farmor.

Idag har jag packat ved i en skottkärra. Och varit "ohjälpsam" i rabatten. Och vattnat nysådda frön med en sån där vattensak som jag inte minns namnet på.

En liten vaniljmilkshake från McDonalds har också slunkit ner i magen.

Sedan handlade jag och så kom jag hem. Somnade på soffan i typ 3 timmar. Eller det kanske var 4.
Och där försvann den dagen.

After work

En del av herrarna på jobbet tar en sup när de kommer hem på natten för att fira helgen.

Jag? Näe, en sup tar jag inte. Jag kollar på Buffy istället.


Trött

Jag borde skärpa till mig. Men jag orkar verkligen inte!

Det känns lite fel men ändå bra konstigt nog

Oj då, det här blev visst ett ganska långt inlägg och det var inte alls meningen. Men nu har jag ett litet hum om hur jag vill ha det med allt. Tror jag iallafall. Kanske är det bara nattligt svammel...

Det är konstigt. Ja jag säger då det.

Allt är lite knäppt. Jag har på mig färgglatt (väldigt färgglatt) nagellack fast det känns tungt på fingrarna.
Jag vill blogga massor men orkar inte ta den tiden det tar att blogga (speciellt om bilder ska vara med i leken också). Jag föredrar bloggar som handlar om livet och lite allt möjligt mer än vad jag gillar fotobloggar. Konstigt men så är det.

Min kamera har legat på hyllan rätt länge (trots att jag velat fota med den ibland) och jag har fotat med iphonen istället när jag kommit på att det går att fota med den.
Jag vill fota mer men jag vill inte mer än så, fast det vill jag egentligen iallafall. Fota är kul och jag börjar fingra på kameran mer och mer. Men sen tar det stopp. Photoshop känns tråkigt (och bilderna gör det också för det mesta). Jag var orolig där ett tag att jag inte ville fota mer, att jag ville ha kameran på hyllan istället för i handen. Det känns lite så ibland just nu också. Ändå så vill jag fota, fota, fota fast jag egentligen inte vet om jag vill det. Fast jag vill.

Samtidigt är jag grymt sugen på att köpa ny kamera, en Canon 7D ligger nog högst upp. För en 5D (inte den nyaste) känns inte rätt att köpa när jag inte vill fota fast jag egentligen vill det.

Kanske hör det förvirrande fotandet ihop med bloggen att jag vill blogga men att det känns lite fel och att jag inte orkar ta mig tiden till att blogga. Fast det vore ju konstigt om det vore så. Att blogga och fota är ju inte samma sak. Även fast att de går hand i hand. En blogg med endast text är tråkig.

Kanske är det så att jag inte vill fota (fast jag vill) för att allt är kaos på sätt och vis.
Det är ingen ordning på bloggen, det är ingen ordning på bildarkivet på datorn och de externa hårddiskarna. Det är ingen ordning på hemsidan, min hemsida. Samtidigt har jag bloggar och hemsidor till andra att syssla med och däribland bilder till dessa bloggar.
Plus att jag typ startat upp en annan blogg, mer om den en annan gång...

Jag vet varken in eller ut eller vad som är upp eller ner. Men jag vet egentligen hur jag vill ha det. På sätt och vis.
Det blir bra när allt är på sin plats. Men eftersom jag är som jag är så tar det nog en stund. En väldigt lång stund skulle jag nog tro.

Hej.

Vad jag gjort sedan sist, lite av det iaf. Åkt utomlands, Paris + London, blivit sjuk, sovit hela fredagen efter att jag kom hem på natten. Besökt mamma och ätit macaroons, hittade en stor kula på öronsnibben (kan det vara ett bett från ett "sängkryp" från sängen i "cellen" i London kanske?) och varit uppe alldeles för länge natten mot lördagen. Vilket är nu faktiskt.

Klockan är 04:15 och jag ska leta upp tandborsten i resväskan som jag ännu inte packat upp, borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och sova. Hoppas jag orkar att gå upp tidigt imorgon, måste tvätta. God natt.

And everything went quiet


Dreamcatcher

Drömmar, ska de vara just det för alltid eller är drömmar saker som kan bli verklighet? Kanske är det önskningar som kan bli verklighet medan drömmar är just det, drömmar. De finns där men de går aldrig i uppfyllelse.

De är alltid i ett luddigt töcken utanför ens medvetna och man når aldrig fram. De blir aldrig verklighet.
Det är det som är det fina med drömmar.


Neger chokladbollar

När jag var liten sa jag alltid negerbollar, utan att mena något illa. För det var ju det dom var liksom. Men på senare tid säger jag chokladbollar utifall det är någon som hör och tar illa upp.

Hur säger du?


Chokladbollar fick bli mitt lördagsgodis fast på söndagen. De blev inte så goda för det blev lite för mycket vatten i. Det ska ju vara kaffe i egentligen men det tycker jag inte om (vet inte ens om jag har något kaffe hemma) så det fick vara. Jag försökte fylla på med mer havregryn p.ga. vattnet men det funkade inte så mycket.
Men ner i magen går de iallafall så nu ska jag hämta ett par stycken från kylskåpet och bädda ner mig i soffan. Dags för Buffy.


Lite blandat

Saker jag spyr på
- fnysande/pipande näsor och smaskande munnar
- att vara så jädra trött efter jobbet, orkar inte!
- min egna lathet

Saker som jag inte spyr på:
- kurs på jobbet imorgon, "slipper" jobba
- kursen innebär även sovmorgon

För övrigt:
- bilden är från ett nattligt äventyr natten till lördagen. Jag var så jädra skraj att jag höll på att pissa ner mig!


Men oj, en uppdatering!

Den här morgonen/förmiddagen har varit lite fluffig diffus sådär. Konstigt. Och jag känner mig lite bakfull (om det nu är såhär det känns) och det känns som att ett munsår är på väg. Hoppas inte det.

Dagens två första planer blev iaf. inställda, jag avbokade ett träningspass imorse och en fotografering blev inställd pg.a. av sjukdom. Lite tråkigt men jag fick sovmorgon.

Varför avbokade jag träningspasset för då? Jo, igår gick jag på långpromenad med Sabina i 3 timmar och vi gick bl.a. uppför ett "berg". Lägg till 8 timmars arbetskväll på det så får man väldigt trötta ben. Sen är det ju skönare att sova också, det kan ju ha haft med ett finger i avbokningen..."Berget" vi gick uppför. Låt dig inte luras av bilderna, det var brant och högt!

RSS 2.0