Jag har inte direkt någon framförhållning...

  • Att jobba natt innebär att matvanorna blir helt fucked-up, speciellt när man inte ska jobba natt natten som kommer. För trots att man går upp relativt tidigt på dagen (typ 13:00) och äter frukost så blir det inte att man äter fören i skrivande stund, alltså 23:53 typ.

  • Det är också mindre bra då man får energi vilket man inte behöver ha när man ska gå och lägga sig (vilket jag borde göra nu).

  • Inte nog med det så ska jag upp tidigt imorgon för att hinna diska, slänga soporna, tanka bilen m.m. Sedan ska jag köra ända till Borlänge. Så det här med att gå och lägga sig vore ju bra...

  • ... men eftersom jag inte har någon framförhållning så har jag inte ens börjat packa för min lilla tripp imorgon som varar i sisådär 6 dagar. Jag ska nämligen på festival - Peace and Love.

  • Och varför jag ska dit vet jag inte riktigt. Kanske för att jag bestämt mig för att uppleva en festival någon gång i livet och vilken tid är bättre än nu liksom?!
    Inte är jag så förtjust i att campa (även fast det har sin charm) eller festa heller. För att inte tala om att jag har noll koll på band osv. som ska spela eller vilka som är bra och värda att se. Jag får väl hänga på folkmassan helt enkelt...

  • Men man lever bara en gång och det blir som man gör det till liksom. Så även fast jag inte är så pepp på att ligga på tunt underlag i 5 nätter så tänker jag snart börja packa och imorgon när jag vaknar så ska jag bli pepp och se fram emot det äventyr som väntar!

  • Och skulle det suga totalt så är det bara att åka hem igen (om mina reskamrater också vill förstårs).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0