En nystart med träningen

Träning - varför ska det vara så "svårt"?!
Jag tränade på ganska så bra där ett tag med promenader och lite pass på gymmen. Men så kom sommarschemat vilket innebär att passen på gymmet bantas ner lite. Så nu är det bara 2 pass i veckan som jag kan gå på (där ett pass inte var pg.a. nationaldag).

Det är inte det att jag inte vill träna utan det är mer det att jag är så jädrans lat och tänker att jag tar det imorgon istället. Och då fungerar det ju inte. Därför har jag funderat lite på om hur jag kan få inspiration till att träna. Jag har kommit fram till att ha ett mål är något som kanske kunde fungera. Så målet är att nästa år anmäla mig till vårruset eller blodomloppet (eller kanske bägge?). Eftersom jag knappt orkar springa 100 meter utomhus utan att "dö" så behöver jag nog 1 helt år på mig.

Jag tänkte börja med att springa intervaller på löpband för att få upp konditionen. Sedan ska jag varva intervaller med jogging inomhus fram till slutet av juli / början av augusti då jag ska börja att jogga/springa utomhus så jag blir van med det.

Jag är ingen expert när det gäller träning så förhoppningsvis kommer det här upplägget att fungera...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0