Och tjejen, det är jag det

I det lilla rummet med väggar nästan som det vitaste vitt ligger en tjej i en säng. Hon sover och snusar och vet inte att väckarklockan snart kommer att ringa. Men det gör den och hon vaknar med ett ryck.
Hon går inte upp direkt utan hon ligger kvar under det varma duntäcket och tänker att hon har tid att ligga kvar en stund till.
Ca 9 minuter senare ringer klockan igen och den här gången går hon upp.

Hon äter frukost, tar på sig sina (för dagen) svarta träningskläder och tar fram cykeln ur förrådet. Med tunga ben trampar hon genom bostadsområdet, igenom centrum och cyklar på sätt och vis till andra sidan stan. När hon har nått sitt mål andas hon snabbt, det var en jobbig cykeltid med motvind från sidan.

Hon går in genom dörrarna som leder till gymmet där hon tränar. Det är dags för ett pass med core. I 30 minuter tränar hyon rygg, mage och hela bålen. Även lite balans.
Sedan är det dags att cykla hem igen.

30 minuter går och hon sätter sig än en gång på cykeln och trampar mot centrum. Lunch med farmor står på agendan och när de ätit upp dyker även hennes faster upp. De går runt lite snabbt på stan och sedan cyklar tjejen hem igen.



Den bästaste av vänner dyker upp med bilen och hämtar upp henne. Med hunden Heffa i knäet så styr de målet mot fålehagen för en promenad (den var jobbig men härlig). Heffa fäller massa hår så när tjejen kommer hem igen så är hon i princip täckt av vita korta hundhår. Men det gör ingenting.

Hon är trött så hon bestämmer sig för att sova en stund, i 20 minuter säger hon till sin vän på andra sidan jorden. Den vännen tror inte på att hon klarar att bara sova i 20 min. Tjejen tror inte på det heller men hon somnar ändå. Och vaknar upp 2 timmar senare, precis som hon trodde att hon skulle göra (även fast klockan var ställd att ringa efter 20 min).

Sedan dyker världens bästa mamma upp och hämtar tjejen. De åker och tankar bilen, sedan skjutsar tjejen hem sin mamma och köper godis. Inte så smart men så är det. Och sedan blir det film i soffan. Precis vad hon behöver efter en sån här "ansträngande" dag. Efter en väldigt bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback